Portré, modell portfólió fotózás

A kb 2 órás fotózás alatt igyekszünk bemutatni személyiségedet, kiemelni legfontosabb külső és belső tulajdonságaidat. A portrésorozat ideális bemutatkozáshoz, önéletrajzokhoz, illetve ajándéknak is nagyszerű. A csomag a következőket tartalmazza:

Tovább

Esküvő fotózás

Kedves Jegyespár ! Engedjétek meg, hogy grauláljak közelgő esküvőtökhöz és pár szóban bemutassam esküvői szolgáltatásainkat. Igyekszünk minden pillanatot és örömöt megörökíteni a nagy napon akár a készülődéstől a hajnali buliig.

Tovább


Akt, glamour sorozatok

Kitűnő ajándék kedvesednek, nagyszerű emlék Neked egy izléses akt, vagy fehérneműs glamour sorozat. A fotózás teljes nyugalomban, zavartalanul történik, ahol elengedheted magad, kizárva a külvilágot, egyéb zavaró tényezőket, a diszkréció pedig garantált.

Tovább

Üzleti, rendezvény, tárgyfotózás

Napjaink digitális világában elengedhetetlen az igényes képi megjelenés weboldalán, vagy nyomtatott anyagaiban. Mutassa be szolgáltatásait, vagy termékeit a legmagasabb színvonalon, emelje portfólióját a legjobbak közé. A képeket akár plakát méretben is elkészítjük, valamint segítséget nyújtunk a katalógus, weboldal megtervezésében és elkészítésében is.

Tovább